Kryddkorv med rostad färskpotatis och pimiento de padron

0
0
Kryddkorv med rostad färskpotatis och pimiento de padron

Med kryddig korv samt härliga ugnsrostade grönsaker och en färdig sås som klassisk bea fixar du en god måltid. Potatis, lök, morötter och pimiento de padron rostas i ugnen. Ugnsgrönsakerna blandas sedan med fräscha mangoldskott och krasse. Stek den kryddiga korven och allt är klart att servera.

Skriv ut
Kryddkorv med rostad färskpotatis och pimiento de padron

Ingredienser

4 portioner
800 g
färskpotatis
5 msk
olja
-
salt
-
svartpeppar
4
färska lökar
1
knippe morötter
100 g
pimiento de padron
4
kryddkorvar (gärna kabanoss)
65 g
röda mangoldblad
1
ask krasse
1
burk bearnaisesås (à 230 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i korven och såsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3481 KJ / 831 kCal
Fett 64 g
Salt 4 g
Kolhydrater 43 g
Protein 20 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept