Kryddkorvar med bakad spetskål och srirachamayo

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kryddkorvar med bakad spetskål och srirachamayo

Kryddkorvarna finns i olika smaker. Goda att grilla och servera med het srirachamayo, bröd och en fräsch sallad på ugnsbakad spetskål, rödlök och sojabönor. En enkel och snabb kombo som givetvis går att variera med vilken grillkorv som helst.

Kryddkorvar med bakad spetskål och srirachamayo

Ingredienser

4 portioner
ca 800 g spetskål
2 rödlökar
2 msk olja
salt
svartpeppar
250 g sojabönor
juice av 1/2 limesaft (1/2 lime motsvarar 2 tsk saft)
8 kryddkorvar
1 1/2 dl srirachamajonnäs

Till servering

grillat bröd

Gör så här

00:20:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2906 KJ / 696 kCal
Fett33 g
Salt2.12 g
Kolhydrater62 g
Protein32 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Guacamole med chilipaste
    Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stark marinad
    Betyg 1.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad