Alspånsrökt bringa med grillad spetskål och basilikacitronette

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Alspånsrökt bringa med grillad spetskål och basilikacitronette

Slowcooked alspånsrökt bringa och några enkla tillbehör gör gourméerna lyckliga i sommar! Bringan är redan tillagad och värms på grillen på indirekt värme, i ca 20 min. Vänd några gånger så den blir genomvarm. Under tiden kan du grilla spetskålen på den varma sidan.

Alspånsrökt bringa med grillad spetskål och basilikacitronette

Ingredienser

4 portioner

Spetskål

1   spetskål
salt
olja
50 g  pecorinoost

Basilikacitronette

2 msk  pressad citron
3 msk  olivolja
2 msk  finstrimlad basilika

Senaps- och dillmarinad

1/2 dl  svensk grovkornig senap
2 msk  finhackad dill
1 msk  olja
salt

Till servering

650 g  slowcooked alspånsrökt bringa av nötkött

För alla

Läs nogrannt innehållet på slowcooked bringa. Fri från gluten, laktos och ägg.
Gör mjölkproteinfri: uteslut pecorinoosten.
Recept och bild i samarbete med Scan.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 60 min att tillaga
Grillplanka med bbq-sås och lime- och koriandercrème
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korvtillbehör ”de lux”
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Nyttigare coleslaw med kvarg
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga