Alspånsrökt bringa med grillad spetskål och basilikacitronette

1
0
Alspånsrökt bringa med grillad spetskål och basilikacitronette

Slowcooked alspånsrökt bringa och några enkla tillbehör gör gourméerna lyckliga i sommar! Bringan är redan tillagad och värms på grillen på indirekt värme, i ca 20 min. Vänd några gånger så den blir genomvarm. Under tiden kan du grilla spetskålen på den varma sidan.

Alspånsrökt bringa med grillad spetskål och basilikacitronette

Ingredienser

4 portioner

Spetskål

1 spetskål
salt
olja
50 g pecorinoost

Basilikacitronette

2 msk pressad citron
3 msk olivolja
2 msk finstrimlad basilika

Senaps- och dillmarinad

1/2 dl svensk grovkornig senap
2 msk finhackad dill
1 msk olja
salt

Till servering

650 g slowcooked alspånsrökt bringa av nötkött

För alla

Läs nogrannt innehållet på slowcooked bringa. Fri från gluten, laktos och ägg.
Gör mjölkproteinfri: uteslut pecorinoosten.
Recept och bild i samarbete med Scan.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer