Alspånsrökt bringa med grillad spetskål och basilikacitronette

1
0
Alspånsrökt bringa med grillad spetskål och basilikacitronette

Slowcooked alspånsrökt bringa och några enkla tillbehör gör gourméerna lyckliga i sommar! Bringan är redan tillagad och värms på grillen på indirekt värme, i ca 20 min. Vänd några gånger så den blir genomvarm. Under tiden kan du grilla spetskålen på den varma sidan.

Skriv ut
Alspånsrökt bringa med grillad spetskål och basilikacitronette

Ingredienser

4 portioner

Spetskål

1
spetskål
-
salt
-
olja
50 g
pecorinoost

Basilikacitronette

2 msk
pressad citron
3 msk
olivolja
2 msk
finstrimlad basilika

Senaps- och dillmarinad

1/2 dl
svensk grovkornig senap
2 msk
finhackad dill
1 msk
olja
-
salt

Till servering

650 g
slowcooked alspånsrökt bringa av nötkött

För alla

Läs nogrannt innehållet på slowcooked bringa. Fri från gluten, laktos och ägg.
Gör mjölkproteinfri: uteslut pecorinoosten.
Recept och bild i samarbete med Scan.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Testa liknande recept