Alspånsrökt bringa med grillad spetskål och basilikacitronette

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Alspånsrökt bringa med grillad spetskål och basilikacitronette

Slowcooked alspånsrökt bringa och några enkla tillbehör gör gourméerna lyckliga i sommar! Bringan är redan tillagad och värms på grillen på indirekt värme, i ca 20 min. Vänd några gånger så den blir genomvarm. Under tiden kan du grilla spetskålen på den varma sidan.

Alspånsrökt bringa med grillad spetskål och basilikacitronette

Ingredienser

4 portioner

Spetskål

1 spetskål
salt
olja
50 g pecorinoost

Basilikacitronette

2 msk pressad citron
3 msk olivolja
2 msk finstrimlad basilika

Senaps- och dillmarinad

1/2 dl svensk grovkornig senap
2 msk finhackad dill
1 msk olja
salt

Till servering

650 g slowcooked alspånsrökt bringa av nötkött

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 60 min att tillaga
Grillplanka med bbq-sås och lime- och koriandercrème
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korvtillbehör ”de lux”
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga