Spetskålssallad med dragon
Snabbpickla spetskål och låt den bli huvudingrediens i en fräsch och krispig sallad med en dressing på soja, citron och hackad dragon. En spetskålssallad värd att lägga på minnet som tillbehör till det mesta!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2023
Ingredienser
8 portioner
1 spetskål (à ca 800 g)
1 tsk salt
1/2 dl rapsolja
1/2 dl färskpressad citronjuice
2 msk japansk soja
1 kruka dragon
1 msk finrivet citronskal
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi353 KJ / 85 kCal
Fett6 g
Salt1.5 g
Kolhydrater6 g
Protein2 g
Kommentar
Supergott! Funkar säkert att använda vitkål istället för spetskål under högsäsong då den är mild och mjäll och billigare.
Eva
2023-06-17