Grillad spetskål med citron och ingefära

4
0
Grillad spetskål med citron och ingefära

Precis som med kött, fågel och fisk kan man mäta innertemperaturen på en grönsak för bästa resultat. Vid 93°C är den här spetskålen perfekt grillad. Det gör inget om den blir nästan svart utanpå, det är insidan som räknas. Bjud med en pigg lök- och ingefärsolja.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Grillad spetskål med citron och ingefära

Ingredienser

4 portioner
1
gul lök
1 dl
olivolja
1
spetskål
100 g
skalad ingefära
finrivet skal från 1
citron
2 msk
färskpressad citronjuice
-
salt
-
nymalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1039 KJ / 248 kCal
Fett 22 g
Salt 1 g
Kolhydrater 11 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept