Grillad spetskål med citron och ingefära

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Grillad spetskål med citron och ingefära

Precis som med kött, fågel och fisk kan man mäta innertemperaturen på en grönsak för bästa resultat. Vid 93°C är den här spetskålen perfekt grillad. Det gör inget om den blir nästan svart utanpå, det är insidan som räknas. Bjud med en pigg lök- och ingefärsolja.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Grillad spetskål med citron och ingefära

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
1 dl  olivolja
1   spetskål
100 g  skalad ingefära
finrivet skal från 1   citron
2 msk  färskpressad citronjuice
salt
nymalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1039 KJ / 248 kCal
Fett22 g
Salt1 g
Kolhydrater11 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Kålrabbi- och spetskålsslaw
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Timjancoleslaw
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spetskålssallad med dragon
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakad spetskål med BBQ-sås
Betyg 3.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Het cole slaw
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga