Krämig pytt med primörer, kryddkorv och dijon
![Krämig pytt med primörer, kryddkorv och dijon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/mrrbxak52ko1sagnrzwc.jpg)
Finns det något bättre än en god pyttipanna? Ja, en riktigt krämig pytt med kryddig korv, sparris och färskpotatis. Rätta krämigheten får du till med vispgrädde, öl och en klick dijonsenap. Stek gärna pytten på en grillhäll eller muurikka för maximal känsla (men en klassisk stekpanna går så klart också bra).
Samarbete med:
Eriksberg
![Krämig pytt med primörer, kryddkorv och dijon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/mrrbxak52ko1sagnrzwc.jpg)
Ingredienser
Till servering
För alla
Kontrollera noga innehållet i ölen och senapen.
Gör glutenfri: välj glutenfri öl.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: Uteslut äggulor till servering.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer