Kryddkorvar och surkål i baguette med saltgurka och senap

3
0
Kryddkorvar och surkål i baguette med saltgurka och senap

En schysst grillkväll kräver mustiga korvar och rejäla tillbehör. Surkål, saltgurka och surdegsbaguette till grillkorvarna, på med grillen och sedan är grillfesten fixad och klar.

Skriv ut
Kryddkorvar och surkål i baguette med saltgurka och senap

Ingredienser

4 portioner
500 g
surkål
2
hela saltgurkor
1
stor surdegsbaguette
ev 2 msk
olja
8
kryddkorvar

Till servering

senap

För alla

Kontrollera noga innehållet i korven i övrigt fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Tips

Blanda surkålen med hackad persilja.

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3842 KJ / 919 kCal
Fett 53 g
Salt 6.65 g
Kolhydrater 68 g
Protein 40 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept