Husmanskost när den är som bäst! Uppdatera den klassiska gräddsåsen med en klick tomatpuré. För att få pannbiffarna extra saftiga, låt de sjuda en stund tillsammans med såsen. Skär upp den krispiga romansalladen och servera tillsammans med pannbiffarna och nykokt pasta.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
50 2015
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta. Använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd matfett och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg. Uteslut ägg i färsen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Annika
2017-05-04Gott grund recept! Mycket mer kryddor behövs. Enkelt att göra. Bra vardagsmat. Tillägg: soya, pepparblandning, chilipeppar m m.
Camilla
2016-01-03Helt ok, men krydda gärna pannbiffarna mer så att de blir mer smakrika.