Kryddiga kycklinglår som först får brynas för lite yta, för att sedan gå klart i ugnen blir underbart möra. Här kryddas de med en taco-kryddmix och äts tillsammans med rostad potatis samt en krämig avokadoröra. Och inte att glömma, en fräsch sallad gjord på tomat, sallad och majs.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2021
Kontrollera noga innehållet i kryddmixen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Goda smaker!
Anna
2022-01-19Spännande recept, skall prova men undrar om rättika går att använda istället för potatis? Detta för att jag är försiktig med kolhydrater och stärkelse då jag är diabetiker!
Inger
2021-02-02Vi gjorde en egen kryddblandning som blev väldigt god.
Fredrik
2020-11-18