Att byta ut vanlig köttfärs mot kycklingfärs är ett enkelt sätt att få mer variation i klassiska vardagsrätter som järpar. Här får färsen smak av både nejlika och kryddpeppar för att passa in på julbordet. Servera kycklingjärparna tillsammans med en frisk lingon- och äppelsallad.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produktera av grädde och smör .
Gör mjölkproteinfri: byt grädde och smör mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Näringsvärdet är beräknat per bufféportion.
Kommentarer
Titti
5/23/2020Hade även sparris till Jättegott!
Ingela
12/20/2018Förhållandet mellan ströbröd och vätska måste vara fel.
Redaktionen ICAse
12/27/2018Hej Ingela! Varför då? Mängderna stämmer. Dels ska den inte svälla och dels är kycklingfärsen mycket lösare än vanlig nötfärs. Lycka till! Hälsningar Michelle