Här bjuder vi på mättande köttbullar, smaksatta med färsk ingefära, vitlök, lime, paprikapulver och spiskummin! Till de kryddiga bullarna serveras smarriga tillbehör som morotskross, myntayoghurt och krispiga sockerärter. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
38 2014
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och yoghurt utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut yoghurten mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Therese
2014-09-09Rev ner extra lime i färsen och lite saft samt la till cayennepeppar, chiliflingor och chilipulver (tycker om när det är lite fräs i maten!). Tog laktosfri turkisk yoghurt istället för matlagningsyoghurt och citronmeliss istället för mynta...tog fel grön växt, men det funkade ändå ;) En nyttig, fräsch och god måltid! Ser fint ut på tallriken! :)