Kryddig tonfisk med rädisor i dillmajonnäs

1
0
Kryddig tonfisk med rädisor i dillmajonnäs

Servera den nystekta tonfisken med en krispig sallad med sting gjord på tunt skivad gurka, peppriga rädisor i en krämig dillmajonnäs. Lägg upp nykokta delikatesspotatisar och njut!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2017

Kryddig tonfisk med rädisor i dillmajonnäs

Ingredienser

4 portioner
900 g
delikatesspotatis

Dillmajonnäs

1/2
citron
1/2
kruka dill
1 msk
chilisås
2 dl
majonnäs
-
salt och peppar
125 g
rädisor
1/2
gurka

Tonfisk

2 tsk
paprikapulver
2 krm
cayennepeppar
1/2 tsk
salt
2
förp tonfisk (à 280 g)
1/2 msk
olja

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: använd majonnäs utan ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3221 KJ / 769 kCal
Fett 49 g
Salt 4 g
Kolhydrater 44 g
Protein 36 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept