Tonfisk kryddad med cayennepeppar och paprikapulver står på kvällens meny. Medan potatisen kokar svänger du ihop den smakrika chiliremouladen gjord på majonnäs, chilisås, sambal oelek, fänkål och citron. Servera sedan tonfisken med potatisen, chiliremouladen, citronklyftor och fräsch sallad. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
15 2020
Rätten är fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: använd äggfri majonnäs.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ulla
5/10/2020En återkommande favorit hos oss! Ta gärna 3 ggr så mycket sambal oelek i för rätt sting i majonnäsen.
Jennie
4/13/2019Jättegott! Chilimajonnäsen var verkligen ett lyft för hela rätten!
Krister
7/31/2018Chilimajonäsen blev jättebra. Man behöver krydda den mer än man tror. Tog 2-3 ggr så mycket sambal oelek som receptet föreslog.