Kryddig lövbiff med rädissallad är ett asieninspirerat recept där tunna skivor lövbiff steks i omgångar och smaksätts med bland annat spiskummin, chilipulver, honung och soja. Den smakrika rädissalladen, som du gör av rädisor, salladslök och koriander, är ett fint komplement till köttet och rätten serveras tillsammans med nykokt ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
36 2013
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Emma
2020-08-03Mycket gott! Lite förvirrande att några av ingredienserna till köttet hamnat under ”rädissallad”. Lade till rivet skal från 1 lime samt saften från 1/2 lime till salladen.
Redaktionen ICAse
2020-08-04Hej Emma! Vad kul att du tyckte om lövbiffen! Tusen tack för att du uppmärksammade det för oss att ingredienserna hade hamnat fel, vi har nu fixat till ingredienserna i rätt ordning. Hälsningar Elina