Kryddig lax med ris och jalapeño

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Kryddig lax med ris och jalapeño

Mums säger vi till detta recept! Härligt kryddiga laxkuber steks gyllenbruna i oljan, och serveras ihop med fräscha grönsaker, het jalapeño och sval gräddfil. Koka upp ris och servera vid sidan av.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2018

Kryddig lax med ris och jalapeño

Ingredienser

4 portioner
4 port ris

Fisk

4 port laxfilé
2 msk fishtaco kryddmix
2 tsk olja

Till servering

1 burk majskorn (à 340 g)
1/2 ask plommontomater (à 500 g)
1 rödlök
1 dl jalapeño
1 1/2 dl gräddfil

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2873 KJ / 687 kCal
Fett29 g
Salt2 g
Kolhydrater68 g
Protein34 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Tacopaj med kyckling, jalapeño och spenat
Betyg 4.7 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tacopaj med kyckling, jalapeño och mangold
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Enchiladas med bönsallad
Betyg 4.5 av 5.
33 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Laxtacos med avokadodressing
Betyg 4.5 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabba vegotacos med tomater och majs
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blue corn tortilla med het guacamole
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga