Kryddig kyckling med pumpafrön
Kryddig kyckling med pumpafrön är ett lätt- och snabblagat recept med många välsmakande ingredienser. Kycklingklubborna smaksätts med citron, sambal oelek, spiskummin och honung samt tillagas i ugn, vilket ger dig tid till att svänga ihop den mättande couscoussalladen. Strö över lite pumpafrön och servera med kyckling och en klick matyoghurt.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2014
Ingredienser
Kryddblandning
Couscous med grönsaker
För alla
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd quinoa eller glutenfri couscous.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Gott. Inte särkilt krångligt och de rostade pumpakärnorna gör verkligen mycket för smakupplevelsen
Henric
2020-10-03