Här kommer en enkel men ack så smarrig rätt. Stek lök, färs och garam masala-kryddor i olja och häll upp i en ugnsform. Rör ihop en äggstanning, som du häller över färsen. På med lite pumpafrön på toppen innan du skjutsar in den i ugnen. Klart på 20 minuter! Servera med bulgur och sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2021
Innehåller ägg.
Kontrollera noga innehållet i kryddmixen.
Gör glutenfri: välj glutenfri bulgur eller annat glutenfritt gryn.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Råkade ha i hela kryddpåsen och blev först förfärad, men det blev succé!!! Struntade i bulgurn och hade bara sallad till ⭐️
Carolina
2021-05-13Nej denna gör vi helst inte igen. Smaklös trots kryddblandning.
Svante
2021-05-12Ätbar, men bara de vuxna åt. Vill inte ha igen.
Ulrika
2021-05-12