Marmorerade te-ägg

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Marmorerade te-ägg

Marmorerade ägg är ett idealiskt sätt att lyxa till soppan eller salladen. Du kokar äggen och låter dem suga åt sig den intensiva aromen från lagen som innehåller svart te, ketjap manis och garam masala. Annorlunda och gott!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Marmorerade te-ägg

Ingredienser

6 portioner
1 l vatten
6 ägg
2 msk svart te
ev 1 dl ketjap manis
ev 2 msk garam masala eller liknande kryddblandning

Gör så här

00:03:00
01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Nudlar med strimlat fläsk
Betyg 3.3 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Satay med fräsch jordnötssås
Betyg 2.8 av 5.71 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Råstekta vaxbönor med ostronskivling och ketjap manis
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Stekt romansallat med ketjap manis och jordnötter
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Chilistekt lax med shiitake och nudlar
Betyg 3 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ketjap maniskyckling med rostad sesam
Betyg 3.4 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad