Laga en fräsch smakbomb till middag! Smaksätt kycklingfärs med vitlök, chili, lime och fisksås och avnjut tillsammans med ris i ett krispigt salladsblad. Toppa dina salladswraps med chilimajonnäs, hackade jordnötter och koriander.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2023
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat exkl chilimajo till servering.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna-lena
2023-01-25Supergott, i vår familj räcker en halv chili och färsen kan serveras utan salladsbröd och med en sallad till bara. ' Perfekt med att man kan variera styrkan med chilimajonnäsen.
Karl peter
2023-01-25Supergoda! Och snabbt fixat. Hettan kan man variera med både mängd chili och chilimajo. Passar alla!
Tina
2023-01-22Otroligt goda! Kommer vi att göra fler gånger!