UNDER 15 MIN | Enkel

Hemmagjord remouladsås

En remouladsås för tankarna till goda fiskrätter och på grillbordet gör den sig bra till en bit grillad lax. I detta lättlagade recept tillagas en kall och härlig sås som passar mer än bra till somriga grillmiddagar där köttet får stiga åt sidan och fisken istället spelar en huvudroll.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Hacka pickles och kapris, blanda med majonnäsen.
  2. Hacka persiljan och rör i såsen, smaka av med salt och peppar.

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 dl pickles
  • 1 msk kapris
  • 2 dl majonnäs
  • 2 msk hackad persilja
  • salt och peppar

Näringsvärde
Per portion

Energi 1590 kJ / 380 kCal