Pistou på persilja och alger

2
0
Pistou på persilja och alger

Pistou är en variant på pesto som inte innehåller ost eller nötter. Här gör vi en spännande variant av persilja och alger! Servera pistoun till bröd, fiskrätter eller som tillbehör till grillat.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2019

Pistou på persilja och alger

Ingredienser

ca 2 dl
200 g
persilja
6
noriark
2.5 dl
neutral olja
-
salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsvärdet är beräknat på 1 dl.

Gör så här

Tips

Pistoun passar bra till bröd men är även god till fiskrätter eller som tillbehör till grillat.

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 4352 KJ / 1040 kCal
Fett 113 g
Salt 1 g
Kolhydrater 7 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept