Krispig spenatpaj med räkor
En härligt krispig och gyllenbrun paj med smak av fetaost, oregano, vitlök och färsk spenat. Vitlöken fräses tillsammans med spenaten och en fantastisk doft sprider sig i köket. Pajen gräddas sedan i ugnen och serveras med smakrik räksallad. Ljuvligt gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2015
Ingredienser
Paj
Räksallad
För alla
Rätten innehåller gluten och ägg.
Läs noga ingrediensförteckningen på filodegen.
Gör laktosfri: använd mjölk och fetaost utan lakos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Byt ut fetaost mot tofu.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Väldigt gott recept gjort flera gånger
Lusijana
2021-03-19Väldigt god. Nästa gång halverar jag mängden citron och ökar vitlök och salt.
Marie
2020-07-27