Kombinationen av den frasiga utsidan och den krämiga röran inuti gör dessa filorullar magiska. Du hittar saliga smaker i fyllningen av fetaost, mynta och paprikapulver.
Inför en fest: Rullarna kan göras i förväg och frysas in ogrädddade. Pensla dem då otinade och öka gräddningstiden något.
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 3.7 av 5.
1212 personer har röstat
1 st
Kommentar
Jättegoda. Använde hälften fetaost hälften hallomi och basilika istf mynta. Gjorde lite mer än tredubbel sats av fyllningen, ändå blev det bara ca 35 pyttesmå rullar.
Kommentar
Jättegoda. Använde hälften fetaost hälften hallomi och basilika istf mynta. Gjorde lite mer än tredubbel sats av fyllningen, ändå blev det bara ca 35 pyttesmå rullar.
Elisabet
2010-10-10