Turkiska fetaostknyten

Betyg 3.1 av 5.
32 personer har röstat
1
Turkiska fetaostknyten

Turkiska fetaostknyten är frasiga, fina och urläckra som tilltugg till soppan eller drinken. Krispiga filodegsknyten som fyllts med fetaost och persilja kan med fördel förberedas dagen innan och värms sedan i ugnen precis innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2001

Turkiska fetaostknyten

Ingredienser

24 st
1/4   paket fryst filodeg
ca 1 l  olja till pensling och fritering

Fyllning

200 g  fetaost
1 1/2 dl  hackad persilja
2 krm  peppar

Gör så här

Tips

Goda små snacks att servera till drinken eller till en god soppa. De går bra att göra dagen före och värmas i ugnen strax före servering (200°C ca 5 minuter).

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
32 personer har röstat

Kommentar

Mängden persilja finns inte angiven. Hur mycket ska deta vara ?

Annica

2002-06-26

Testa liknande recept

Icli köfte - turkisk kibbeh
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Färskostrullar med honung och frukt
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ostrullar på filodeg 
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Filodegsrullar med svamp
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Persikovårrulle
Betyg 2.2 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Filorullar med fetaost och mynta
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga