Turkiska fetaostknyten

32
1
Turkiska fetaostknyten

Turkiska fetaostknyten är frasiga, fina och urläckra som tilltugg till soppan eller drinken. Krispiga filodegsknyten som fyllts med fetaost och persilja kan med fördel förberedas dagen innan och värms sedan i ugnen precis innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2001

Turkiska fetaostknyten

Ingredienser

24 st
1/4 paket fryst filodeg
ca 1 l olja till pensling och fritering

Fyllning

200 g fetaost
1 1/2 dl hackad persilja
2 krm peppar

Gör så här

Tips

Goda små snacks att servera till drinken eller till en god soppa. De går bra att göra dagen före och värmas i ugnen strax före servering (200°C ca 5 minuter).

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

32

Kommentar

Annica

2002-06-26

Mängden persilja finns inte angiven. Hur mycket ska deta vara ?