Krispiga filodegspiroger fylls här med rödbetor och halloumi. Rosmarin, pumpafrön och vitlök ger en fin smak och filodegen blir underbart krispig i ugnen. Servera tillsammans med fluffigt ris, grönsallad och en sås gjord på yoghurt och honung. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2018
Rätten är fri från ägg men innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd halloumi, matfett och matyoghurt utan laktos.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
På bilden har de snitt tvärs över, när görs de?
Helena
2023-01-31Undrar som nedan fråga. Ska rödbetorna vara förkokta? De kommer inte bli färdiga på 15 min i ugn i klyftor.
Helena
2023-01-31Är rödbetorna förkokta?
Ingrid
2022-03-19