Accras de morue är en karibisk rätt bestående av torsk som friteras och serveras som ett tilltugg eller del av en måltid. Dessa små, krispiga fiskbollar är enklare än man tror att göra och ger en kryddig smakupplevelse.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2023
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Näringsvärdet är beräknat per styck exkl. serveringsförslag.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Annika
2023-02-02Saknas det inte ett moment? Ska man inte doppa fiskmoset i frityrsmeten innan fritering?
Redaktionen ICAse
2023-02-03Hej Annika! Nejdå, receptet är helt rätt inskrivet. Det är fiskmoset som det är som ska friteras. 😊 Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Inger
2023-01-20Funderar på om proportionerna mellan fisk och mjöl verkligen stämmer. Verkar vara tokmycket mjöl. Har sökt på andra recept och då är mjölmängden betydligt mindre.