Krispig oliv- och pestotorsk

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Krispig oliv- och pestotorsk

Enkel men lyxig fiskrätt som består av torskfilé överdragen med oliv- pesto- och brödröra. Stek torsken i ugnen och servera tillsammans med välsmakande pasta och citronklyfta.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2012

Krispig oliv- och pestotorsk

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé
3 skivor vitt bröd
10 gröna oliver
2 tsk + 0,5 dl pesto
4 portioner pasta (gärna pappardelle)
1 dl crème fraiche
1 citron
65 g mangoldskott
salt
peppar

Gör så här

00:12:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Lätt och gott!

    Britt-inger

  • God rätt, men lite färglös. 12 min räckte inte på fisken..

    Agneta

Näringsvärde per portion

Energi2460 KJ / 588 kCal
Fett21.5 g
Kolhydrater58.6 g
Protein37.2 g

Testa liknande recept

Ugnsbakad torsk med krispigt täcke och fänkål
Betyg 4.2 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Accras de morue – Krispiga fiskbollar
Betyg 4.5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gratinerad torsk med pesto
Betyg 4.2 av 5.64 personer har röstat
Receptet har 17 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pesto- och tomattorsk från mikron
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krispig torsk med dill
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torsk med mango, feta och avokadosallad
Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad