Krispig oliv- och pestotorsk

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Krispig oliv- och pestotorsk

Enkel men lyxig fiskrätt som består av torskfilé överdragen med oliv- pesto- och brödröra. Stek torsken i ugnen och servera tillsammans med välsmakande pasta och citronklyfta.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2012

Krispig oliv- och pestotorsk

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé
3 skivor vitt bröd
10 gröna oliver
2 tsk + 0,5 dl pesto
4 portioner pasta (gärna pappardelle)
1 dl crème fraiche
1 citron
65 g mangoldskott
salt
peppar

Gör så här

00:12:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Lätt och gott!

    Britt-inger

  • God rätt, men lite färglös. 12 min räckte inte på fisken..

    Agneta

Näringsvärde per portion

Energi2460 KJ / 588 kCal
Fett21.5 g
Kolhydrater58.6 g
Protein37.2 g

Testa liknande recept

  • Världens lättaste torsk i ugn
    Betyg 4.2 av 5.65 personer har röstat
    Receptet har 17 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pesto- och tomattorsk från mikron
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ugnsbakad torsk med pesto och tomat
    Betyg 4.3 av 5.87 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad