Panera kycklingfiléerna i ägg, dijonsenap och ströbröd och stek dem tills de fått en gyllene och krispig yta. Servera med ugnsrostad klyftpotatis, en grönsallad med tomater och den ljuvliga kapriskrämen.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
2 2017
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kristina
2022-08-10Kycklingen blev så saftig och god och fräsch sås.
Sara
2021-04-13Väldigt gott recept, kapris såsen var jätte gott
Gunnar
2017-11-11Mycket gott! Ett par tips är att tillsätta lite honung till såsen, minska mängden majsstärkelse och att börja steka schnitzeln 5-10 minuter efter det att rotfrukterna sats in i ugnen.