Tacopirog med broccoli och halloumi

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
1
Tacopirog med broccoli och halloumi

Tacopirogen som du enkelt fixar med färdig pizzadeg ger dig ett snabbt och gott mellanmål. Tacopirogen fyller du med broccoli, paprikapulver och spiskummin för att få den rätta tacosmaken. Krämigheten och sälta får du av halloumi som smälter fint inne i pirogen när den är i ugnen.

Tacopirog med broccoli och halloumi

Ingredienser

4 portioner
1/2   broccoli (à 250 g)
1/2   förp halloumi (à 250 g)
1/2 tsk  paprikapulver
1/2 tsk  oregano
1/2 tsk  mald spiskummin
1   förp kyld pizzadeg
1   ägg
1 tsk  oregano (till garnering)

För alla

Kontrollera noga innehållet i pizzadegen.
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri halloumi.

Receptet framtaget i samarbete med Tina Nordström.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Tyckte den va lite klen i smaken så jag blandar i lite färsk chilli och koriander innan jag nyper igen pirogerna. Men gillar man mildare smaker så låt receptet vara.

Sandra

2021-05-16

Testa liknande recept

Ostpirog
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Broccolisoppa med kokosmjölk och krispig halloumi
Betyg 4 av 5.
158 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krispig filodespirog med betor och halloumi
Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfrukts- och halloumifyllda filodegpiroger
Betyg 3.2 av 5.
187 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Öppen pirog med mozzarella, zucchini och kalkon
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad halloumi i pitabröd
Betyg 4.2 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga