En ljuvlig asiatisk pastarätt som tillagas i ett nafs. De smarriga räkorna får sällskap av krispig mild salladslök och gröna pak choi-blad. Vänd ner alla ingredienser i en den krämiga crème fraichesåsen med ljuvlig doft av örter och tomat. Servera med perfekt al dente spagetti. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2017
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri spaghetti.
Gör äggfri: använd spaghetti utan ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jag la till grönsaksbuljong och riven parmesan samt tog naturell creme fraiche och lite grädde . Rätten fick tummen upp av hela familjen.
Anna
2020-08-19Enkelt och mycket gott! Jag hittar inte angiven creme fraiche så jag körde på smaken Fetaost och soltorkade tomater. Och massa parmesan på.
My
2017-06-08Hej Kerstin! Var du inloggad när du sparade den? Då ska den ligga under Mitt ICA. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-02-20