Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Färsk ravioli med tomat och basilikasås

Du får en härlig känsla av Medelhavet när du sätter tänderna i den här goda färska pastan. Du steker tomater med lök och olja och tillsätter basilika och oliver innan du häller över såsen på raviolin.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka raviolin enligt förpackningens anvisning.
  2. Skär tomaterna i tärningar, skala och skiva löken.
  3. Fräs tomater och lök i oljan. Låt såsen koka ihop. Smaksätt med socker, salt och peppar. Låt oliverna rinna av och blanda ner dem.
  4. Strimla basilikan och lägg ner den i såsen innan servering. Servera raviolin med basilikasås.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på raviolin. Kan innehålla både laktos, mjölkprotein och ägg. Rätten innehåller gluten.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 pkt ravioli med Karl Johansvamp (à 250 g)
  • 6 tomater
  • 1 schalottenlök
  • 1 msk olivolja
  • socker
  • salt och peppar
  • 1 burk mini kalamataoliver (à 250 g)
  • färsk basilika
Lägg till i inköpslistan