Färsk ravioli med tomat och basilikasås

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
1
Färsk ravioli med tomat och basilikasås

Du får en härlig känsla av Medelhavet när du sätter tänderna i den här goda färska pastan. Du steker tomater med lök och olja och tillsätter basilika och oliver innan du häller över såsen på raviolin.

Färsk ravioli med tomat och basilikasås

Ingredienser

4 portioner
2   pkt ravioli med Karl Johansvamp (à 250 g)
6   tomater
1   schalottenlök
1 msk  olivolja
socker
salt och peppar
1   burk mini kalamataoliver (à 250 g)
färsk basilika

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på raviolin. Kan innehålla både laktos, mjölkprotein och ägg. Rätten innehåller gluten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Hej, jag undrar vilken sås ska kokas ihop, det står inget om nån sås i själva ingredienser 😅

Jessica

2024-07-22

Hej Jessica! När du kokar tomater och lök så blir det en sås, det är den som vi menar. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove

Redaktionen

2024-07-23

Testa liknande recept

Ravioli med grönsakssås
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Ostravioli med chilistekta grönsaker
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgerdressing
Betyg 2.6 av 5.
206 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färskpotatissallad på två sätt
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingwok med italiensk smak
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga