Krämig tortellini med ricotta och tomatpesto

Betyg 3 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Krämig tortellini med ricotta och tomatpesto

Tortellini fylld med ljuvliga soltorkade tomater och ravioli med ricotta och spenat ackompanjeras av en krämig sås gjord på ricottaost, stekt zucchini, ärtor och tomatpesto. Denna pastarätt är en explosion av goda smaker och är perfekt att bjuda på när alla är hungriga och tiden är knapp.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2016

Krämig tortellini med ricotta och tomatpesto

Ingredienser

4 portioner
250 g ravioli ricotta och spenat
500 g tortellini soltorkad tomat
1/2 påse gröna ärtor (à 500 g)
1 zucchini
1 msk olivolja
salt
peppar
1 dl tomatpesto
250 g ricottaost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3207 KJ / 764 kCal
Fett32.6 g
Salt2.57 g
Kolhydrater85.2 g
Protein26.9 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Tortellini med ricotta och basilika
    Betyg 3.5 av 5.106 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kaviarfylld ravioli
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad