Kaviarfylld ravioli
Om du är sugen på en god pasta så är det här receptet på kaviarfylld ravioli någonting för dig. Du gör en härlig blandning av ricotta, rom och hackad vitlök och fyller raviolin med blandningen. Riktigt gott!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004
Ingredienser
4 portioner
200 g ricottaost (italiensk färskost)
150 g sik- eller stenbitsrom
1 - 2 vitlöksklyftor
3/4 dl olivolja
skal eller juice från 1/2 - 3/4 citron
400 g färska lasagneplattor
4 tomater (gärna gula och röda)
1 kruka citronbasilika eller vanlig basilika
örtkrydda
vitpeppar
salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jag tror man vinner på att göra egen pasta, för det var ett himla pill med lasagneplattorna och inte blev de särskilt täta heller så hälften rann ut under kokningen. MEN smaken på fyllningen är helt fantastisk så det är värt att pröva rätten ändå.
Anna-lena
2009-12-14