En klassisk och snabblagad carbonara kan aldrig gå fel. Den här serveras med tärnad pancetta, gröna ärtor och skivade tomater, och den krämiga såsen passar utmärkt ihop med spaghettin. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
41 2017
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd mjölk och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Lotte
2020-01-17Supergott ska lagas igen
Malin
2018-06-06Det är en skam för en recept-sida att kalla detta en klassisk carbonara. Detta är INTE en carbonara. Carbonara innehåller varken mjölk, grädde eller majsstärkelse. Vad ska du ha majsstärkelse för när du har massor med stärkelse i pastavattnet?
Anna
2017-10-11"Såsen" blev lite väl salt med tanke på barnen i familjen