Krämig svamp triangliolini med portabello

Betyg 3.1 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Krämig svamp triangliolini med portabello

Här serveras en krämig svamp triangoli med portabello. Svampen skivas och sauteras i olivolja i en het panna innan crème fraiche blandas och den krämiga konsistensen träder fram. När pastan kokat klart blandas den i såsen och serveras med sallad, tomater och antipasto.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2015

Krämig svamp triangliolini med portabello

Ingredienser

2 portioner
2 portabellosvampar
1 msk olivolja
1 dl lätt crème fraiche (gärna karljohansvamp/timjan)
1/2 dl vatten
salt
peppar
250 g triangliolini pasta (med svamp och tryffel)
250 g miniplommontomater
1/2 krispsallad
120 g antipasto

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2338 KJ / 560 kCal
Fett28 g
Salt5.77 g
Kolhydrater41 g
Protein32 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Krämig papardelle med portabello
    Betyg 3.3 av 5.71 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Spännande svampburgare
    Betyg 3.2 av 5.75 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad