Köttfärslimpa med risonisallad och fetaostkräm
Köttfärslimpa är en mumsig klassiker. Tillsammans med denna risonisallad får du ett modernt inslag av pasta i risformat med varma grönsaker. Till servering bjuds en fetaostkräm som tillför en härlig sälta till köttfärslimpan och salladen.
Ingredienser
4 portioner
1 köttfärslimpa (à ca 800 g)
3 dl risoni
1 rödlök
2 msk olivolja
1/2 msk socker
2 msk balsamvinäger
125 g miniplommontomater
1 påse rucola (à 70 g)
1/2 tsk salt
1 krm salt och svartpeppar
Fetaostkräm
150 g fetaost
1 dl crème fraiche
1 tsk honung
1 krm salt
1 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Otroligt god fetaostkräm!
Björn
2014-02-03