Bakad portabello och lök med basilikacrème

1
0
Bakad portabello och lök med basilikacrème

Vegopannbiff, ja som sådana kan verkligen de ugnsbakade portabellosvamparna ätas. Servera med ugnsbakad lök som får en härligt lite söt smak av tillagningen. Servera med krämig crème fraiche smaksatt med basilika och citron.

Bakad portabello och lök med basilikacrème

Ingredienser

4 portioner
2 gula lökar
4 portabellosvampar
5 msk olivolja
salt
svartpeppar

Basilikacrème

1 citron (finrivet skal och 1 msk saft)
1 kruka basilika
2 dl crème fraiche

Till servering

2 dl krutonger

För alla

Kontrollera noga innehållet i krutongerna.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria krutonger.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1693 KJ / 404 kCal
Fett 34 g
Salt 1 g
Kolhydrater 18 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden