Bakad portabello och lök med basilikacrème

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Bakad portabello och lök med basilikacrème

Vegopannbiff, ja som sådana kan verkligen de ugnsbakade portabellosvamparna ätas. Servera med ugnsbakad lök som får en härligt lite söt smak av tillagningen. Servera med krämig crème fraiche smaksatt med basilika och citron.

Bakad portabello och lök med basilikacrème

Ingredienser

4 portioner
2   gula lökar
4   portabellosvampar
5 msk  olivolja
salt
svartpeppar

Basilikacrème

1   citron (finrivet skal och 1 msk saft)
1   kruka basilika
2 dl  crème fraiche

Till servering

2 dl  krutonger

För alla

Kontrollera noga innehållet i krutongerna.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria krutonger.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1693 KJ / 404 kCal
Fett34 g
Salt1 g
Kolhydrater18 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Portabellospett med nötströssel
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Filé med basilika- och parmesanpotatis med citrongräddsås
Betyg 4.2 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad portabello med två sorters lök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varm vego-fralla
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostfylld portabella med risotto
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Penne med stekt svamp, purjolök och smulad gorgonzola
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga