En krämig risoniotto, gjord på pastasorten risoni, går oftast hem hos de flesta! Dessutom går den fortare att göra än en riktig risotto, men smakar minst lika gott. Här serveras den med en fräsch champinjonsallad, härligt röda tomater och krispiga sojabönor.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2020
Kontrollera noga innehållet i buljongen och risonin.
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym som t ex. parmigiano reggiano.
Osten kan innehålla löpe.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Fantastiskt gott och enkelt att laga!
Catrin
2020-01-28