Krämig risoniotto med råhyvlad champinjonsallad
En krämig risoniotto, gjord på pastasorten risoni, går oftast hem hos de flesta! Dessutom går den fortare att göra än en riktig risotto, men smakar minst lika gott. Här serveras den med en fräsch champinjonsallad, härligt röda tomater och krispiga sojabönor.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2020
Ingredienser
Risoniotto
Champinjonsallad
För alla
Kontrollera noga innehållet i buljongen och risonin.
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym som t ex. parmigiano reggiano.
Osten kan innehålla löpe.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Fantastiskt gott och enkelt att laga!
Catrin
2020-01-28