Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Krämig potatissallad

(69)
45 MIN | Medel
Kommentarer
Spara
Börja laga

Denna krämiga potatissallad är perfekt för alla tillfällen! Allt du behöver är färskpotatis, majonnäs, lätt crème fraiche, rödlök och lite kryddor. Du svänger ihop den på under 45 minuter. Servera den gärna tillsammans med Christers citronkyckling.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2006
Till Buffé

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 kg färskpotatis
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 finstrimlad rödlök
  • 2 msk kapris
  • 3 msk finhackad timjan
  • salt och svartpeppar
Lägg till i inköpslistan

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka potatisen och låt den svalna något. Dela den i mindre bitar.
  2. Rör ihop majonnäs, lättcrème fraiche, rödlök, kapris och timjan.
  3. Smaka av med salt och peppar. Blanda med potatisen.
  4. Servera gärna tillsammans med Christers citronkyckling.

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.