Denna krämiga potatissallad är perfekt för alla tillfällen! Allt du behöver är färskpotatis, majonnäs, lätt crème fraiche, rödlök och lite kryddor. Du svänger ihop den på under 45 minuter. Servera den gärna tillsammans med Christers citronkyckling.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2006
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Kommentarer
Anette
6/25/2020Kan man byta ut majonnäsen mot något annat?
Redaktionen ICAse
6/25/2020Hej Anette! Ja, du kan ta créme fraiche eller smetana istället för majonnäs. Dock kanske lite mindre än 1 dl så att det inte blir för rinnigt. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
Linda
12/30/2016Tog den som grund och ändrade lite och den blev perfekt till grillat. Somrig, krispig och fräsch.
Thomas
8/10/2006En enkel men otroligt god potatissallad som gick hem hos alla. Fräsch med smaker som verkligen lyftes fram.Passade oerhört bra till grillat i sommar.