Krämig pasta med sojabönor och pumpakärnor
I denna krämiga pasta med grädde, och sojabönor, smaksätts såsen med vitlök och lite riven gran gustoso! Servera ihop med romaticatomater och pumpakärnor för extra crunch.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2023
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk olja
250 g sojabönor
2 1/2 dl vispgrädde
2 dl riven ost (gärna gran gustoso)
salt
peppar
500 g färsk pasta (gärna fettuccine)
400 g romanticatomater
1 1/2 dl pumpakärnor
1 påse röd mangold (à 65 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3763 KJ / 899 kCal
Fett46 g
Salt1.3 g
Kolhydrater82 g
Protein33 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Helt smaklöst
Alexandra
2022-04-16Kommer byta ut osten till någon mer smakrik till en annan gång. Annars god rätt.
Helena
2021-04-27