En krämig och fantastisk god pasta, här med paprika och sojabönskräm. Krämen som förgyller denna rätt gör du enkelt genom att mixa sojabönor, smetana och mjölk kryddat med vitlök och rosmarin. Blanda sedan krämen med den nykokta pastan och toppa med grillad paprika, körsbärstomater, oliver och kryddig ruccola.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2018
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd smetana och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana och mjölk mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Helt ok. Gillades dock inte av barnen
Therese
2018-05-11