Festlig italiensk gnocchi, med knaperstekt bacon, krispiga pinjenötter och champinjoner. En lättlagad och god måltid. Du serverar gnocchin med hyvlad parmesan.
Läs noga ingrediensförteckningen på gnocchin. Den kan innehålla både vetemjöl och ägg. Gör mjölkproteinfri: hoppa antingen över ost eller riv sojabaserad ost över. Gör glutenfri och äggfri: byt ut gnocchin mot gluten- och äggfri pasta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
7 st
Kommentarer
Jag tänker varje gång att det borde vara en sås men sedan blir det perfekt utan. Så gott!
Cecilia
2025-06-27
Mycket gott & lättlagat! Stekte svampen väl eftersom jag inte gillar svampig svamp 😉
Cecilia
2022-10-18
Jättegott och snabb- och lättlagat! Tog cashewnötter istället för pinjenötter och använde inte fullt så mycket gnocchi så proportionerna blev bättre. Smaskens!
Kommentarer
Jag tänker varje gång att det borde vara en sås men sedan blir det perfekt utan. Så gott!
Cecilia
2025-06-27Mycket gott & lättlagat! Stekte svampen väl eftersom jag inte gillar svampig svamp 😉
Cecilia
2022-10-18Jättegott och snabb- och lättlagat! Tog cashewnötter istället för pinjenötter och använde inte fullt så mycket gnocchi så proportionerna blev bättre. Smaskens!
Anna
2013-07-06