Festlig italiensk gnocchi, med knaperstekt bacon, krispiga pinjenötter och champinjoner. En lättlagad och god måltid. Du serverar gnocchin med hyvlad parmesan.
Läs noga ingrediensförteckningen på gnocchin. Den kan innehålla både vetemjöl och ägg.
Gör glutenfri och äggfri: byt ut gnocchin mot gluten- och äggfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: hoppa antingen över ost eller riv sojabaserad ost över.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket gott & lättlagat! Stekte svampen väl eftersom jag inte gillar svampig svamp 😉
Cecilia
2022-10-18Jättegott och snabb- och lättlagat! Tog cashewnötter istället för pinjenötter och använde inte fullt så mycket gnocchi så proportionerna blev bättre. Smaskens!
Anna
2013-07-06Mycket uppskattat på dammiddag.Vi bytte ut vanliga potatisgnoccin till potatisgnocci med mozarella med tomat.Det blev en höjdare,krämigt och lite lyxigare variant.
Marie
2007-11-23