Snabb och lättlagad middag och en trevlig variant på husmanskost. Pastan kokas och blandas med mjölk, smaksatt crème fraiche och tomater. Smarriga köttbullar och gurkstavar blir perfekta tillbehör.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
15 2014
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd matfett och mjölk utan laktos. Använd laktosfri naturell crème fraiche och krydda extra med örter.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut mjölken mot havre-, ris- eller sojaalternativ. Byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre) och krydda extra med örter.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Ronja
2017-11-17Supergott, vi gjorde inlagd gurka, och gjorde egna hemmagjorda köttbullar..