Kalkonpasta med pumpafrön
Här är ett recept på en fräsch och smakrik kalkonpasta med ädelost, äpple, körsbärstomater, kapris och pumpafrön. Kalkonpasta med pumpafrön är en snabblagad, somrig, pastarätt som är rik på goda smaker och passar ypperligt som vardagsmiddag.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2013
Ingredienser
4 portioner
4 port pasta, gärna fusilloni
240 g skivat rökt kalkonbröst
140 g grädd ädelost
1/2 dl pumpakärnor
salt
1 rött äpple
250 g körsbärstomater
1 rödlök
2 msk kapris
65 g salladsmix
1 msk olivolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2463 KJ / 590 kCal
Fett26.4 g
Kolhydrater57 g
Protein31.7 g
Kommentarer
Supergott
Madeleine
2020-08-04Supergott! "Glömde" löken dock.
Gunilla
2013-09-11