Kalkonpasta med pumpafrön | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kalkonpasta med pumpafrön

Här är ett recept på en fräsch och smakrik kalkonpasta med ädelost, äpple, körsbärstomater, kapris och pumpafrön. Kalkonpasta med pumpafrön är en snabblagad, somrig, pastarätt som är rik på goda smaker och passar ypperligt som vardagsmiddag.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 36, 2013
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Strimla kalkonskivorna grovt och smula osten.
  3. Rosta pumpafröna gyllenbruna i en stekpanna med lite salt.
  4. Dela, kärna ur och skär äpplet i tunna klyftor. Skär tomaterna i bitar. Skala och skiva löken tunt.
  5. Blanda pastan med ost och kapris. Blanda salladsmix, tomater, äpple, lök och kalkon.
  6. Toppa pastan med salladsblandningen och pumpakärnorna. Ringla över olivoljan och servera.

För alla

Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: kontrollera att pastan inte innehåller ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 port pasta, gärna fusilloni
  • 240 g skivat rökt kalkonbröst
  • 140 g grädd ädelost
  • 1/2 dl pumpakärnor
  • salt
  • 1 rött äpple
  • 250 g körsbärstomater
  • 1 rödlök
  • 2 msk kapris
  • 65 g salladsmix
  • 1 msk olivolja
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2463 kJ / 590 kCal