Vi kan ju aldrig ha en matvecka utan en pastarätt! Så här kommer en med sås gjord på en fetaost- och soltorkad tomatbaserad crème fraiche. I denna vänds sojabönor och smulad fetaost ned. Den peppriga ruccolan tillför båda färg och smak till rätten!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 32 2020
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche, mjölk och fetaost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche och mjölk till mjölkproteinfria ersättningsprodukter. Byt ut fetaost mot tofu.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Det var bra smak i det hela. Hade i guornfile istället för sojabönor då jag inte gillar det. Det blev super, dock väldigt lite mat om man följer receptet mått
Hanna
2020-08-15Gott och enkelt Men alldeles för små portioner
Per
2020-04-07Jättegott ihop med fetaosten! Lite för lite mat bara.
Christina
2020-04-01