Grönt är skönt, vilket den här vegetariska pastarätten är ett levande bevis på. Prova en spännande smakbrytning mellan grön chili, sojabönor, kapris och basilika.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ eller uteslut osten.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Osten kan innehålla löpe.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Funkade bra med persilja istället för basilika och pumpakärnor istället för pinjenötter.
Nina
2022-10-21Ovant för oss, men smakade bra! Lite mindre citron, kanske. Drog med lite kapris i mixern, då jag inte gillar stora bitar av det.
Åsa
2021-09-05Supergott!
Johan
2021-07-12