Krämig pasta med bresaola

En god pastarätt fungerar alltid! Här får härlig bresaola sällskap av bönor och en krämig pastasås gjord på vatten (eller mjölk) och créme fraiche. Pastan blandas med såsen innan servering och serveras tillsammans med tomater och ruccola. Gott och enkelt!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2019

Ingredienser
4 portioner
4 port pasta (gärna spirali)
150 g haricots verts (bönor)
3 tomater
2 dl crème fraiche med soltorkad tomat/feta
1/2 dl mjölk eller pastavatten
140 g bresaola
65 g rucola
Gör så här
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1957 KJ / 470 kCal
Fett15 g
Salt1.8 g
Kolhydrater56 g
Protein24 g
Klimatguide
1,40 - 2,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer