Pasta med kronärtskocka och bresaola

19
4
Pasta med kronärtskocka och bresaola

För hungriga dagar när man vill att middagen snabbt ska stå på bordet är den här rätten perfekt. Pastan kokas snabbt upp och såsen gjord på kronärtskockscéme fixar du under tiden. Servera sedan pastan med halverade körsbärstomater och breasola.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2020

Pasta med kronärtskocka och bresaola

Ingredienser

4 portioner
1 msk
olivolja eller smör
1
vitlöksklyfta
2 1/2 dl
mjölk
130 g
kronärtskockscrème
1/2
kycklingbuljongtärning
-
salt
-
peppar
4
port pasta (gärna trottole)
250 g
körsbärstomater
2
förp bresaola (à 70 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i buljongen och i peston.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller välj olja. Välj laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja. Byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Under 30 minuter

Gör så här

Tips

Krydda såsen med lite timjan eller basilika.

Vad tyckte du om receptet?

19

Kommentarer

Linn

10/6/2020

Otroligt gott! En ny favorit hemma hos oss :)

Karin

9/30/2020

Såsen var inte god!

Paula

9/24/2020

Så god! Kändes som restaurangmat 👏🏻🌟

Näringsvärde per portion

Energi 2026 KJ / 487 kCal
Fett 17 g
Salt 3 g
Kolhydrater 58 g
Protein 24 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept