En god kaviarbakad spätta som smaksätts med dill. Filéerna viks dubbla och läggs i en form. För att få den fina aromen häller du över en sås gjord på lättvispad grädde, dillkaviar och tomatpuré. Fisken gräddas klart i ugnen och du har tid att förbereda bönorna. Duka fram och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2014
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Överraskande gott!
Annelie
2015-01-22Kaviar har man på smörgås eller skagen har man rom..inte i vår smak
Metthe
2014-11-24Jätte god fiskrätt. Lättlagad. Vi gjorde potatismos till. Kommer absolut göra detta igen.
Pia
2014-11-18