Bredda dina pastamöjligheter! En krämig pasta med ärter och bacon som bidrar med härlig sälta och krisp. Fräset får smak av ärter, chilipulver och paprika där smetana bidrar till krämigheten. Blanda med nykokt pasta och toppa med rucola. En middag som förför både ögon och gom.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
24 2015
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) eller liknande mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Helena
2015-07-06Gjorde detta men glömde kycklingbuljongen och bytte ut paprikasalladen mot en röd färsk paprika som jag la i mot slutet. Gott och krämigt men extra kryddor förhöjde. Sonen la till pesto, vi andra kryddade.